Uitgaan in België

Author:

Category:

In België zijn genoeg leuke steden om in het weekend te bezoeken voor een paar dagen weg. In Wallonië is dit bijvoorbeeld de hoofdstad Brussel. In Vlaanderen kan je het best terecht in Antwerpen, maar Gent staat ook bekend als een hele leuke stad. Deze drie grote steden hebben met elkaar gemeen dat je er niet alleen heerlijk kan shoppen en eten, maar dat je er ook heel goed kan uitgaan in de avonduren. Zo ben je met een paar stappen al in de leukste restaurants, bars, clubs en kroegen. Ook voor een festival ben je in België aan het juiste adres. Zo wordt er jaarlijks het wereldberoemde Rock Werchter georganiseerd. Hier komen niet alleen rockartiesten op af, maar ook allerlei andere bekende artiesten. Een must-see voor liefhebbers van festivals. 

Lekker drinken in Brussel, Antwerpen en Gent

Ben je niet van plan om naar een festival te gaan en heb je zin om je gewoon te vermaken in de grote steden van België? Ook geen probleem! Er is vaak genoeg te zien en te doen in steden als Brussel, Antwerpen en Gent. Zo kan je 's avonds genieten van een heerlijk diner in een restaurant, gevolgd door een drankje in een bar of in een kroeg. Het afsluiten van de avond doe je natuurlijk in een grote en bekende club! Lekker dansen onder het genot van de lekkerste cocktails en shotjes. Een cocktail die je sowieso moet proberen? Op dit moment is de Pornstar Martini erg populair. Dit drankje wordt geserveerd in een mooi glas in de vorm van een triangel en wordt voorzien van een passievrucht die boven op het drankje ligt. Natuurlijk worden er ook gewoon bier en wijn geserveerd in de clubs. 

Drank in uitgaansgelegenheden

Pas er met drinken in clubs wel voor op dat je geniet met mate. Zorg dat jij en je vrienden het leuk houden en houd je drankje ook de hele tijd goed in de gaten. Er zijn genoeg mensen die foute bedoelingen hebben en daarom iets in je drankje doen. Geniet niet alleen met mate van drank, maar geniet ook met mate van drugs. Tijdens het uitgaan zijn er genoeg mensen die af en toe een pilletje nemen, maar zorg ervoor dat dit geen gewoonte wordt. Heb je zelf te maken met een drugsverslaving of een vriend of vriendin van jou? Dan is het altijd mogelijk om een behandeling drugsverslaving aan te gaan. Laat het niet zover komen en zorg dat je op tijd je grens aangeeft. Pas dan kan je met veel plezier uitgaan in Belgische steden als Brussel, Antwerpen en Gent.  

 

bekijk meer

Gerelateerde blogs