Met een carport meer luxe in de tuin

Author:

Category:

Wanneer je auto altijd op het stuk gras aan de zijkant van je huis staat en je geen garage hebt, dan is het misschien eens tijd om na te denken over het plaatsen van een carport. Een carport is de perfecte oplossing wanneer je je auto onder een afdak wilt plaatsen, maar geen fortuin kwijt wilt zijn aan het bouwen van een complete garage. Ook mag een carport, in de meeste gevallen, vergunningsvrij gebouwd worden. Het is wel slim om dat, vooraf, even bij de gemeente te informeren.

Neem een kijkje in de showroom

Een carport zorgt direct voor een gevoel van luxe in de tuin. Dat heeft, natuurlijk, alles te maken met de uitstraling die zo'n carport heeft. Een goede carport is meer dan alleen maar een dak op palen. Je kiest dan voor kwaliteit en voor een goede match met de rest van je huis. Wanneer je online een carport gaat uitkiezen kunnen alle mogelijkheden die er zijn best overweldigend zijn. Het is daarom slim om eens naar de showroom van Tuinmaximaal in Eindhoven (NL) te gaan. Je kunt daar precies zien wat er allemaal mogelijk is!

Wat is er nog meer te zien in die showroom?

Je kunt in de showroom van Tuinmaximaal ook terecht wanneer je graag een overkapping over je terras wilt. Een terrasoverkapping kan er voor zorgen dat je, ook als het regent of wat kouder wordt, lekker in de tuin kunt blijven zitten. In de showroom zijn veel verschillende terrasoverkappingen te zien. Het is wel verstandig om deze in het echt te gaan bekijken, want, net als met alle verschillende carports, is soms het lastig om je voor te stellen hoe het er in het echt uit gaat zien. Zo kun je een terrasoverkapping open laten aan één kant of er juist een glazen schuifwand in plaatsen. Op die manier wordt je terrasoverkapping een compleet nieuwe tuinkamer!

Vakkundig advies en goede service

Natuurlijk ga je niet alleen naar een showroom om eens even rond te kijken om dan vervolgens online te gaan bestellen. Nee. In de showroom van Tuinmaximaal kun je rekenen op vakkundig advies en antwoorden op al jouw vragen. Niet alleen over carports en terrasoverkappingen, maar ook over zonweringen en veranda's. Je kunt de complete buitenzijde van je huis aanpassen om zo nog meer te kunnen genieten van je tuin.

Welk project ga jij als eerste aanpakken?

bekijk meer

Gerelateerde blogs