Hippe geboortekaartjes heb je in alle soorten en maten

Author:

Category:

Het is een Nederlandse traditie. Zo gauw er sprake is van gezinsuitbreiding, dan wordt er door de kersverse ouders een geboortekaartje verstuurd. Om die reden zijn er in ons land tal van hippe geboortekaartjes beschikbaar. Wat betreft deze hippe geboortekaartjes heb je in ons land in elk geval altijd heel erg veel te kiezen.

Trotse ouders zoon of een dochter

Er komt heel erg veel op ouders af als ze net de trotse ouders geworden zijn van een zoon of een dochter. Ondanks alle drukte is het zo dat het regelen van een geboortekaartje een van de eerste dingen die in orde gemaakt wordt. Sterker nog, vaak is al voor de geboorte gekozen uit een van de hippe geboortekaartjes die beschikbaar zijn. Alleen de naam, het gewicht en de lengte moeten nog ingevuld worden. Daarnaast kun je natuurlijk ook een beroep doen op de bedankkaartjes geboorte die hier uitstekend voor zijn.

Laat de wereld weten dat er sprake is van gezinsuitbreiding en voorkom verrassingen

Met hippe geboortekaartjes kun je de wereld laten weten dat er sprake is van gezinsuitbreiding. Vaak worden deze kaartjes gestuurd naar familie, vrienden en kennissen. Behalve dat de naam van de baby op de hippe geboortekaartjes onthuld wordt, worden in de meeste gevallen ook de lengte, het gewicht en het tijdstip van geboorte genoemd. Het is echter alleen aan de ouders welke informatie ze precies prijs willen geven. Vaak wordt op het geboortekaartje ook aangegeven wanneer bezoek welkom is. Wel zo handig natuurlijk, want zowel moeder als kind willen ook rust pal na de geboorte. Zij zitten niet te wachten op de hele dag bezoek in elk geval. Dat is natuurlijk veel te druk.

Er is heel erg veel te kiezen wat betreft het hippe geboortekaartje

Wat betreft het ontwerp en de inhoud van de hippe geboortekaartjes is er dus heel erg veel te kiezen. Er zijn standaard kaartjes, je kunt tegenwoordig ook zelf jouw kaartje ontwerpen. Wat dat betreft is alles tegenwoordig echt mogelijk. Dat geldt natuurlijk ook voor de tekst die je gebruikt. Ook nu kun je gebruik maken van de standaardteksten die beschikbaar zijn maar kun je ook zelf een eigen tekst maken in de vorm van bijvoorbeeld een gedicht. Wat betreft hippe geboortekaartjes is dus gewoon heel erg veel mogelijk. Geboortekaartjes zijn kaartjes voor het leven in elk geval. Die kies je niet zomaar natuurlijk. Om die reden is een gepersonaliseerd kaartje de laatste jaren ook zo in opmars.

bekijk meer

Gerelateerde blogs